VÍDEO D'AVALUACIÓ

Bona vesprada pedagogs i pedagogues!! 

Amb aquesta entrada donem per finalitzada l'assignatura de Materials i Recursos per a l'ensenyament!! 💻😜

És per això que creiem convenient parlar-vos sobre el vídeo que estem realitzant sobre l'assignatura, el qual servirà com a mètode d'avaluació, en substitució al tradicional examen escrit.  

I... com estem fent el vídeo per a que resulte dinàmic i entretingut? 

Estem fent un repàs de l'assignatura, començant per la contextualització de què són els materials i recursos, analitzant les seqüències didàctiques, reflexionant sobre el llibre de text, analitzant els materials curriculars que utilitza el professorat, així com els entorns virtuals, els materials destinats a alumnat amb necessitats educatives especials, l'educació no formal, i per últim, l'anàlisi i la creació del nostre propi material. 

Per atraure l'atenció de l'espectador, hem utilitzat diverses formes de projectar la informació: 

➝ Entrevistes estructurades

➝ Imatges i Gifs

➝ Vídeos

➝ Esquemes 

Però, sobretot ens hem plantejat donar importància a la veu; i per això hem decidit ser nosaltres les que donem un to més personal al vídeo, amb la veu en off durant la projecció d'imatges i vídeos. 

Perquè, és la veu el nostre major recurs per presentar-nos al món, allò que ens permet expressar-nos, parlar, comunicar-nos, i sobretot, projectar els nostres sabers i opinions. 

Imagen relacionada

El programa que estem utilitzant per crear el vídeo s'anomena Camtasia Studio. És un programa gratuït que ofereix la possibilitat de crear tutorials en vídeo i presentacions via screencast, o gravacions en directe. L'àrea de la pantalla que es gravarà es pot triar lliurement, i es poden registrar altres enregistraments d'àudio o multimèdia al mateix temps, o afegir-se per separat de qualsevol altra font i integrar-se en el component de Camtasia Studio del producte.


Resultado de imagen de Camtasia Studio

Comentarios

Entradas populares de este blog

RECURSOS EDUCATIUS PER A ALUMNES AMB NEE

PREVENCIÓ SOBRE L'ÚS ABUSIU DE LES TIC

TASQUES ESCOLARS